Hannah Van Wassenhove

Kinésiste

Hallo, ik ben Hannah Van Wassenhove.
In 2014 studeerde ik af als « Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen ». Daarvoor behaalde ik reeds het diploma « Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen », maar wou ik mij nog verder verdiepen in het domein van de revalidatie.
Na het behalen van het kine-diploma volgde ik aansluitend nog de postgraduaatsopleiding « Manuele therapie en sportrevalidatie ».

Dankzij mijn LO-achtergrond en de stages die ik liep bij onder andere SV Zulte Waregem en de Topsporthal in Gent, heb ik een ruime basis om sporters te begeleiden in hun revalidatieproces.
Maar mijn interesse ligt niet uitsluitend bij sporters, postoperatieve kine en gangrevalidatie bij ouderen biedt ook veel uitdaging en voldoening om mensen te zien evolueren en hoe ze er nadien weer tegen aan kunnen. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingen om bij te blijven bij de laatste nieuwigheden.

Een persoonlijke aanpak op maat van de patiënt staat bij mij centraal. Ik neem dan ook de tijd om de klacht van de patiënt volledig in kaart te brengen om zo samen te kunnen streven naar het best mogelijke resultaat.